onsdag 20 maj 2015

Fynda Capri Collection

De här tre plaggen finns kvar i mitt lilla Capri lager. Från höst- och vinterkollektionen men står sig lika bra nu till våren och sommaren. Skriv en kommentar om du är intresserad. Ni får såklart 30 % i rabatt för att ni tittar in på bloggen, detta dras av det pris som står. 

Adele dress, S, 429 kr


Malawi sweater, M, 499 kr


Li blouse, M, 399 kr


söndag 17 maj 2015

Kristi himmelfärd

En riktig långledighet till ändå och som jag har hunnit med att bröllopsfixa, mest hela tiden och varje dag. Kul som sjutton är det. I torsdags hade jag finfrämmat i form av en gammal gymnasievän som också hon hjälpte till med lite bröllopsbestyr. Känner att det är ungefär det enda jag kan prata om just nu så håll er undan om ni vill slippa. 


onsdag 13 maj 2015

WT

Från helgen wedding talk med vår oslagbara toastmaster och toastmadame. De har full koll på läget så jag känner mig lugn som en filbunke inför den stora dagen. Efter allt prat satt det fint med pizza och bebismys. Ser ni vårt nya matsalsbord under alla kartonger? Stort och bra! 


tisdag 12 maj 2015

Badrum stilleben

En liten glimt från badrummet. Mycket av alla flaskor och burkar göms såklart i skåp och lådor men fina flaskor blir jättefina om du samlar dem i på exempelvis en bricka eller fat. Eller som här, på en gammal skiffer skiva som jag hittat i trädgården hos mamma och pappa. 



I badrummet som i det stora hela är svart och därmed ganska kallt gör naturmaterialen som skiffer, lerkrukan och träbänken att känslan mjukas upp och ger ett varmt intryck. 

lördag 9 maj 2015

Vardagsrum

Tror inte jag visat så många bilder på vårt vardagsrum. Det på nedervåningen. Här har en ny soffa hittat hem, inköpt på det stora varuhuset. På alla fyra väggarna valde vi ju att sätta panel och fönstren är från den gamla glasverandan. Planen är att köpa två fåtöljer som ska placeras mitt emot soffan för att få lite mer sällskapsrum, att man ska kunna umgås här efter en middag istället för att behöva sitta kvar på hårda stolar kring middagsbordet hela kvällen. En mindre TV ska därför upp på väggen för de gånger man ändå vill sitta här och kolla. Det mysiga vardagsrummet ska istället inredas i salen, men där är vi inte än.



torsdag 7 maj 2015

Bröllopsleverans


Hämtade hem det här roliga paketet från posten. Två par skor, popcornboxar, ballonger och pompoms bland annat att göra fint med i ladan inför bröllopsfesten. Skorna i kartongen är en stark kandidat men har ju beställt två par till så det kan ändra sig. Besluten tar aldrig slut men det år såklart ett lyxproblem. Snart helg också!